Gastenboek

Deel uw ervaring
Jente
koper
2017-07-27, 10:42
De samenwerking met Jan is zeer aangenaam. De communicatie verloopt heel vlot en hij geeft professionele begeleiding. Hij is zeer correct en geeft veel adviezen en tips. Hij is ook makkelijk te bereiken en stipt op zijn afspraken. Bedankt voor je adviezen en fijne samenwerking, Jan!!
jurgen + kirsten
koper
2017-07-27, 06:42
heel correcte begeleiding en opvolging bij de aankoop van onze nieuwbouw. Steeds reactie op een mail alsook stipt op de afspraken. Doe zo voort Jan en nog veel succes!!!
Alessandro
verkoper
2017-02-08, 11:37
Jan took care of everything. It made the selling as easy as it could get - despite multiple hiccups (including us being moved oversea). Thanks Jan!
cfr. business.google.com
Manuela
koper
2017-02-08, 11:24
Super goede begeleiding gehad bij de aankoop van ons huisje!
Steeds duidelijke uitleg over het verloop van een aankoop. Staan open voor je vragen plus een super vlotte communicatie (zowel via e-mail als telefoon)!
cfr. Facebook
David
verkoper
2016-11-24, 09:04
De verkoop werd snel en professioneel aangepakt. Gedurende het hele verkoop-proces heeft Jan steeds een regelmatige en zeer vlotte communicatie onderhouden. Mijn oprechte dank voor je aanpak Jan!
Benjamin
verkoper
2016-11-19, 17:53
Mijn dank voor de zeer professionele dienstverlening bij de verkoop van de ouderlijke woning. De verkoop werd zeer correct, op korte termijn en conform het schattingsverslag gerealiseerd!
Dirk Meulemans
verhuurder
2016-11-17, 21:42
Ik had een huis dat kortelings vrij ging komen voor een nieuwe huurder.
Ik heb Jes Vastgoed gecontacteerd.
Van dag 1 tot nu vandaag overdracht van de sleutels aan nieuwe huurder, alles zeer vlot verlopen.
Zeer goede communicatie, per email, gsm, SMS. Bij iedere volgende stap steeds op de hoogte gehouden door zaakvoerder Jan.
Ik ben verbaast hoeveel stappen en werk erbij komen kijken.
Jan had zeer snel 7 geschikte kandidaat huurders gevonden.
En ik ben zeer tevreden dat ik dit heb uitbesteed aan Jes Vastgoed.
Hierdoor was mijn eigen tijd dat ik moest investeren in het opnieuw verhuren minimaal.
Dank u Jan.
Richard De Roey
verkoper
2016-10-18, 15:45
Ik heb eerst geprobeerd om ons huis zelf te verkopen en wel veel geïnteresseerde mensen ontmoet, maar geen koper! Dankzij de professionele ervaring en zeer goede contacten met Jan van Jes Vastgoed heb ik niet alleen de beste raad en advies gekregen, maar ook een heel goede dienstverlening. Hij contacteerde mij regelmatig om mij op de hoogte te houden van de onderhandelingen met de koper en de notarissen . Nog geen twee maanden later - tot mijn grote verbazing - was ons huis verkocht. Ik kan hem alleen maar aanraden. Jan, nogmaals bedankt voor deze goede samenwerking.
Maarten
verkoper
2016-04-30, 12:53
Zeer professioneel, vlotte verkoop, alles optimaal geregeld. Ik kan me geen betere makelaar voorstellen. Bedankt, Jan!
Geert en Claudia
koper
2016-04-01, 15:39
Wij hebben onze eerste gezinswoning vlot en probleemloos aangekocht via de open, eerlijke communicatie en professionele kennis van Jan van Jes Vastgoed. Wij zijn zeer tevreden klanten en kiezen in de toekomst indien nodig zeker terug voor Jes Vastgoed. Fijn om op deze manier samen te werken!
Beken Michel / Vanschooland Gerda
verkoper
2016-03-30, 17:21
Jan heeft mijn ouderlijke woning op korte termijn verkocht. Alles verliep volgens gemaakte afspraken, steeds bereikbaar, vlotte communicatie, telkens antwoord via mail of tel./gsm zelfs s'avonds laat en ook in het weekend! Jan, bedankt voor de samenwerking!! Een echte aanrader dus !!
Vandaar ook mijn keuze terug voor Jes Vastgoed in een nieuw project !!
Els en Eric Doms
verkoper
2016-02-08, 14:47
We hebben eerst geprobeerd om onze familiewoning zelf te verkopen en dachten alles (technische aspecten e.d.) te kunnen beheersen. Bij een aangekondigde verkoop bieden verschillende makelaars hun diensten aan. Uit deze groep hebben we, na wijs beraad, Jan gekozen. De afspraken werden correct opgevolgd en we houden er ons aan om Jan te danken voor de samenwerking.
Karin
bezoeker
2015-12-23, 20:01
Vlotte afspraken, eerlijke communicatie en professioneel ontvangst door de makelaar Jan. Fijne ervaring.
Els Lorent
verkoper
2015-11-30, 08:55
Met Jan hebben we een zeer betrouwbare en eerlijke makelaar gevonden. Ons huis werd op zeer korte termijn verkocht, geheel volgens de onderlinge afspraken. Bedankt Jan voor de leuke samenwerking. Doe zo voort en nog veel succes gewenst.
De Vos Schotsmans
koper
2015-08-08, 21:22
Jan bedankt voor de bekwaamheid, eerlijkheid en oprechtheid. Waar een woord nog een woord is en afspraken nagekomen worden. U bent een uitzondering in deze sector. Doe zo verder, proficiat.
Wierinckx Jos
verkoper
2015-07-31, 20:55
Jan is een zeer goede en bekwame makelaar, zeker een aanrader
Boon Paul
verkoper
2015-07-31, 16:23
Heb met jesvastgoed (jan) verscheidende verkopen gerealiseerd, steeds met succes. Jan is een zeer bekwame makelaar en is steeds bereikbaar en behulpzaam. Zoekt u een makelaar? wel ik kan u jesvastgoed zeker ten stelligste aanbevelen!

Maak kennis met Jes Vastgoed

Jan

zaakvoerder

0494 193 215

jan@jesvastgoed.be 

Haaike

verkoop-verhuur-nieuwbouw

0472 635 552

haaike@jesvastgoed.be 

Carl

verkoop-verhuur-rentmeester

0472 634 772

carl@jesvastgoed.be 

Sanne

administratie-onthaal

0472 633 626

sanne@jesvastgoed.be